Winter3Daagse ambassadeurs 2019

Voor de Winter3Daagse 2019 zijn er drie Winter3Daagse ambassadeurs aangesteld. Deze drie ambassadeurs zijn het gezicht van de actie van 2019. De Winter3Daagse ambassadeurs hebben iets bijzonders betekend in de maatschappij van de gemeente Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. De drie ambassadeurs die door ATOS RTV gekozen zijn, hebben alle drie een link met de omroep en steunen de actie de ATOS Winter3Daagse. Tijdens de Winter3Daagse reiken deze drie ambassadeurs een tussenstand of de eindstand uit, zijn ze te vinden rondom de actie en zijn ze het gezicht van het promotiemateriaal.

Cees van Meerten

Cees is bekend van de Stichting Vrij Spel Hendrik-Ido-Ambacht, Kunstcafé Drechtsteden en het 4&5 mei comité van Hendrik-Ido-Ambacht.

Cees zal zaterdagavond 21 december om 19.45 uur de tweede tussenstand bekend maken van de actie.

Sabine Mouthaan

Sabine is bekend van de sport Twirling. Sabine behaalde in het jaar 2018 brons op het WK Twirling in Noorwegen en een jaar later op het EK in Italië zilver.

Sabine zal zich dit jaar inzetten voor de Winter3Daagse. Ze zal onder meer de cheque met de einduitslag op maandag 23 december overhandigen.

Erwin de Graaf

Erwin is bekend van Stichting Jongeren Evenementen Zwijndrecht. Stichting JEZ organiseert in Zwijndrecht onder meer het Wattan Festival.

Erwin zal zich dit jaar inzetten voor de ATOS Winter3Daagse. Onder meer zal hij de eerste tussenstand bekend maken op vrijdag 20 december 2019.