Tijdens de Winter3Daagse 2022 zijn er verschillende optredens van artiesten uit de regio en worden er diverse clinics gegeven. Hieronder vind je een overzicht wie er allemaal komen optreden.

Donderdag 15 december

11.00- 12.00 uur Early in July

Early in July is een Vijfkoppige Alt-rockband met post-hardcore invloeden uit Zuid Holland. Ze hebben afgelopen jaar hun single ‘Left Behind’ uitgebracht.

15.00- 16.30 uur Louise Runtu

Louise Runtu woonachtig in Zwijndrecht bekend van onder meer de Voice senior in 2020 al een optreden geven in de studio van de Winter3Daagse. Louise heeft onder meer in de bands 2Music2 en Musicians United band gespeeld, twee cd’s uitgebracht en is winnaar van de Silver Talent Show 2022.

16.30- 17.30 uur Amado

Amado Hogewoning (1989) is een professionele zanger en muzikant, afgestudeerd in zang aan de Herman Brood Academie. In het begin van zijn carrière heeft hij in vier bands gezeten en is later solo gegaan. Hij componeert eigen nummers. En neemt ook covers op voor YouTube onder de naam Amado Music.

19.00- 20.00 uur Winter3Daagse Escaperoom

In de tweede editie van de Winter3Daagse Escaperoom zullen drie leerlingen van Theaterhuis Drechtsteden zich laten opsluiten om binnen het uur een aantal opdrachten uit te voeren. Als alle opdrachten zijn uitgevoerd komt er een geldbedrag vrij wat naar de Voedselbank gaat.

Vrijdag 16 december

15.30- 16.00 uur Wim en Ton

Wim en Ton treden al een aantal jaren als duo op. Een aantal weken geleden hebben Wim en Ton hun eerste single ‘Als een leeuw in de kooi’ uitgebracht. Tijdens de Winter3Daagse zullen zij dit nummer live spelen.

Wim en Ton

16.30- 17.00 uur Workshop Stand Strong Sport

Net als vorig jaar zal Stand Strong Sport een workshop geven tijdens de Winter3Daagse. In de studio zullen Wouter, Bram en Niels flink aan de bak moeten. Thuis kan je ook meesporten als je meekijkt op TV of het via internet volgt.

19.30- 20.30 uur Sebastienne

Sébastienne is een in Rotterdam gevestigde neo-soul/popartiest die Mahalia & Jessie J als haar grootste invloeden beschouwt. Zingen en muziek maken sinds ze 6 jaar oud was (hoe kon dat niet met ouders die elkaar in een band ontmoetten?) en nu, bijna 19 jaar later, brengt ze haar chille, romantische en verhalende liedjes uit!

21.30- 22.30 uur Estee Moïse

De Zwijndrechtse artiest Estee Moïse zal tijdens de Winter3Daagse een optreden geven. Ze zal een aantal nummers spelen op de gitaar. Onder meer haar single ‘de Sprinter’ zal ze laten horen.

23.00- 00.00 uur Sonny Burnett

In het laatste uur van de Winter3Daagse op vrijdag zal de Zwijndrechtse Sonny Burnett vanuit de radiostudio van ATOS. Sonny Burnett draait veel in nachtclub super disco in Rotterdam.

Zaterdag 17 december

10.00-11.00 uur Switch Quartet

Switch Quartet is een Zwijndrechts Barbershop Quartet. Ze doen mee aan (inter)nationale Barbershop wedstrijden. Ze hebben dit jaar meegedaan aan de Silver Talent Show waar ze tweede werden.