Van 18 tot en met 20 december 2020 werd de vierde editie georganiseerd van de Winter3Daagse. Vanwege de coronamaatregelen werd de Winter3Daagse van 2020 gehouden in de ATOS Studio in Zwijndrecht. In totaal duurde de Winter3Daagse dit jaar 57 uur.

Nieuw dit jaar was dat er niet alleen in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht werd georganiseerd maar ook in Alblasserdam en Papendrecht. Daarnaast werd er naast de Voedselbank ook ingezameld voor Zwijndrecht voor elkaar en de Kledingbank van de Zwijndrechtse Waard. Deze editie werden er geen producten ingezameld in de supermarkten in de regio.

De opening van de Winter3Daagse werd verzorgd door Bram de Waard en Niels Florusse die daarna na de opening van drie uur gedurende de 54 uur elkaar afwisselde om de zes of drie uur. Daarnaast werden Bram en Niels om drie uur vergezeld door een nieuwe Winter3Daagse medewerker. Organisaties, bedrijven, verenigingen en scholen die ingezameld hebben kwamen telefonisch in de uitzending waar de cheque met het aantal producten werd geteld.

Na ruim 56 uur werd de uitslag bekend gemaakt. In de editie van 2021 werd er in totaal 34.545 producten opgehaald voor de lokale voedsel- en kledingbank.