Op de vrijdagavond 16 december zijn de eerste edities van Kroeg W3D en Club Winter3Daagse. Vanaf 21.00-00.00 uur zullen Bram de Waard, Rick van der Leer, Jeroen van Breemen en Paul Budde de presentatie uit de ATOS Studio verzorgen.

Kroeg W3D

Van 21.00-23.00 uur zal Kroeg W3D te horen zijn. In Kroeg W3D zal de Zwijndrechtse artiest Estee Moïse optreden. Ze zal vier nummers spelen op de gitaar die live op de radio en TV te horen zullen zijn. Ze zal onder meer haar single ‘de Sprinter’ laten horen. Daarnaast is er een veiling te volgen deze uren waar mensen kunnen bieden op onder meer voetbalkaartjes en huiskamerconcert.

Estee Moïse

Club Winter3Daagse

Bij Club Winter3Daagse kunnen vanaf 23.00 uur een uur lang de voetjes de dansvloer op. Je hoort een live set van de Zwijndrechtse Sonny Burnett vanuit de radiostudio van ATOS. Sonny Burnett draait veel in nachtclub super disco in Rotterdam. Naast deze live set hoor de lekkerste dancekrakers van dit moment. Je kunt live meekijken op internet of TV en meeluisteren via de radio om het Winter3Daagse Clubgevoel te krijgen.

Sonny Burnett