Wouter en Lucas zamelen in voor de Winter3Daagse

Wouter en Lucas Hooikaas zamelen voor het derde jaar op rij in voor de lokale voedselbanken van Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht en de lokale Kledingbank van de Zwijndrechtse Waard. De jongens doen dit met veel passie en de mensen die hun kleding, lege flessen, oud ijzer en producten geven doen dit met veel plezier. RTV Rijnmond maakte een reportage over hoe Wouter en Lucas hun spullen ophalen.

Winter3Daagse Kick-Off een groot succes

De Winter3Daagse Kickoff zit er op! Deze dag zijn er bij drie supermarkten, de Albert Heijn Walburg, Boons Markt in Zwijndrecht en Plus Koehoorn in Hendrik-Ido-Ambacht inzamelingsacties geweest.

In totaal zijn er deze dag 63 volle kratten ingezameld voor de Voedselbank van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Een waanzinnig resultaat! Iedereen die gedoneerd of zich heeft ingezet ontzettend bedankt!

Winter3Daagse Kickoff

Op zaterdag 3 september wordt de Winter3Daagse van 2022 afgetrapt. Tijdens deze dag wordt er 12 uur lang stilgestaan bij het thema ‘Armoede’.

Vanaf 09.00 uur tot en met 21.00 uur zal er op ATOS Radio, ATOS TV en RTV Papendrecht een uitzending worden gemaakt over het thema armoede. Zo hoor je alles van de inzamelingsacties die al van start zijn gegaan voor de Winter3Daagse, zal de Voedselbank alles vertellen over hoe het er op dit moment voor staat met de armoede in de regio, hoor je verhalen over mensen in armoede en waarom het zo belangrijk is dat de Winter3Daagse wordt gehouden.

Bij diverse winkels worden deze week inzamelingsacties gehouden voor de Winter3Daagse. Kijk op de website www.winter3daagse.nl voor de actuele inzamelingsacties bij jou in de buurt.

Start Winter3Daagse op 3 september

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 3 september wordt de aftrap voor de Winter3Daagse 2022 gegeven. Er zal op deze dag in een aantal supermarkten producten worden ingezameld wat ten goede komt aan de Voedselbanken van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. In de ATOS Studio zal er van 09.00-21.00 uur stil worden gestaan bij het onderwerp Armoede en de stijgende armoede van het laatste jaar. Deze uitzending zal te volgen zijn op radio en TV.

6.223 producten van Wouter en Lucas

Wouter en Lucas mochten zaterdag 18 december eindelijk naar buiten brengen wat zij dit jaar voor de Winter3Daagse hebben verzameld. Graag wilde ze de opbrengst van vorig jaar verdubbelen en dat is meer dan gelukt! Wouter en Lucas zijn vanaf maart bezig geweest met het inzamelen van de producten en kleding voor de Voedsel en kledingbank.

In totaal hebben Wouter en Lucas 6.223 producten ingezameld! Wat een fantastisch eindresultaat en wat is de Winter3Daagse trots op deze jongens! Waanzinnig!