Winter3Daagse 2021

De Winter3Daagse van 2021 komt eraan! Voor de vijfde keer wordt deze goede doelenactie gehouden voor de lokale voedsel- en kledingbank. Houd de komende weken de website en social media kanalen goed in de gaten voor meer informatie!

Tien pallets vol met producten bij Voedselbank Zwijndrecht

De Winter3Daagse van 2020 ligt inmiddels alweer ruim een maand achter ons. De Voedselbanken van Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht hebben vele dozen met producten mogen ontvangen. Ongeveer tien pallets aan dozen en tassen zijn ingeleverd bij Voedselbank Zwijndrecht! Nogmaals iedereen die heeft ingezameld ontzettend bedankt. We kunnen veel mensen helpen die het moeilijk hebben in deze regio.

Uitslag Winter3Daagse 34.545 producten

Wat een uitslag van de vierde editie van de Winter3Daagse 2020. In totaal zijn er 34.545 producten opgehaald. Iedereen die ingezameld of gedoneerd heeft ontzettend bedankt. Wij zijn trots op de inwoners van Gemeente Zwijndrecht, gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Gemeente Alblasserdam en Gemeente Papendrecht. Heb je nog niet gedoneerd? Je kunt nog tot en met aanstaande woensdag 23 december nog een donatie doen via deze website.

Nachtescaperoom Winter3Daagse 2020

In de nacht van zaterdag op zondag was er tijdens de Winter3Daagse een escaperoom. ATOS- DJ Luca werd opgesloten in de huiskamer van de Winter3Daagse. Aan de hand van de rebussen die verstopt werden in de ruimte, de foto’s die aan de muur hingen en korte fragmenten die te horen waren moest Luca het nummer raden. Na de vele aanwijzingen die er waren gegeven is het Luca niet gelukt om binnen de tijd het juiste antwoord te geven. Tijdens de volgende editie van de Winter3Daagse zal er een nieuwe ronde van de escaperoom.

Voedselbank Ambacht haalt producten op

Dinsdag 15 december heeft Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht de producten opgehaald bij de scholen in de desbetreffende gemeente. De Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht is erg blij met de opgehaalde producten. Deze zullen de komende periode uitgedeeld worden aan de cliënten van de voedselbank. Hoeveel de kinderen van de scholen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben opgehaald wordt aankomend weekend bekend gemaakt.