Winter3Daagse naast in Papendrecht, ook in Alblasserdam.

In juni hebben wij bekend gemaakt dat de Winter3Daagse gaat uitbreiden naar Papendrecht. Maar naast dat de actie voor de Voedselbank in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht zal worden georganiseerd, zal deze goede doelen actie nu ook in Alblasserdam gehouden worden in 2020.

Binnenkort gaan we meer bekend maken over hoe de actie verder in deze vier gemeentes georganiseerd zal gaan worden.

Winter3Daagse gaat uitbreiden!

De Winter3Daagse gaat uitbreiden! Naast dat de actie voor de Voedselbank in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zal worden georganiseerd, zal deze goede doelen actie ook in Papendrecht gehouden worden in 2020.

De medewerkers van RTV Papendrecht zullen zich samen met de medewerkers van ATOS RTV in gaan zetten om in 75 uur zoveel mogelijk producten op te halen. Binnenkort volgt er meer informatie over hoe de actie verder in deze drie gemeentes georganiseerd zal gaan worden.

D66 Zwijndrecht overhandigd Oorkonde

In de uitzending van Bram & Jurgen werden de medewerkers van ATOS Radio in het zonnetje gezet door de D66 fractie van Zwijndrecht. ATOS Winter3Daagse organisator Bram de Waard had met D66 Burgerraadslid Cynthia van der Graaf een deal gemaakt om bij 50.000 een lintje uit te reiken. De 50.000 producten werden helaas niet gehaald, maar wel het prachtige productenaantal van 40.331.

Rond de klok van 20.00 uur kwamen Sabine, Frank, Arjan en Cynthia de uitzending onderbreken om een oorkonde uit te reiken aan alle ATOS Winter3Daagse medewerkers voor het behalen van het prachtige opgehaalde productenaantal. Tevens werd er een grote kist vol met fruit overhandigd. Volgens Sabine Schipper hebben ze voor fruit gekozen en niet voor taart omdat ATOS RTV al bijna twee jaar JOGG partner is. Bram was heel erg verrast met het bezoek en het overhandigen van het lintje en de oorkonde. De verrassing werd nog erger toen Jurgen bekende dat hij in het complot zat!

Dankwoord van Herman Verkerk

TROTS

Je kunt allerlei emoties hebben van blijdschap tot verdriet maar soms is er ook sprake van grote TROTS. Natuurlijk is de Winter3Daagse een succes dankzij veel organisaties en vrijwilligers, maar ik ben vooral op deze plaats ook TROTS op hetgeen wij als ATOS hebben bewerkstelligd. TROTS op alle mensen van de techniek. Altijd op de achtergrond maar zo verschrikkelijk belangrijk voor het laten slagen van dit soort evenementen. TROTS ook op alle presentatoren en overige leden van onze kleine familie. Natuurlijk bovenal TROTS op onze eigen Mister Winter3Daagse Bram. Twee jaar geleden met een “simpel” idee gekomen dat in korte tijd is uitgegroeid tot een waanzinnig evenement. Gestart met 9.000 producten nu al gestegen naar ruim 40.000. Bram is ieder jaar weer in staat om vanaf de lente iedereen enthousiast te maken voor weer een nieuwe uitdaging en wat super dat dit dan iedere keer weer slaagt. Maar nogmaals we hebben dit met z’n allen gedaan.
Zelfs dit Duracel-konijn onder de presentatoren is nu moe maar wat een fantastische editie van onze eigen Winter3Daagse. Iedereen bedankt, jullie hebben gezorgd voor het feit dat we TROTS kunnen zijn.

Herman Verkerk, Programmaleiding ATOS RTV

Eindstand Winter3Daagse 2019

De Winter3Daagse 2019 zit erop! We kijken terug op een zeer geslaagde editie. Maandagmiddag onthulde Winter3Daagse ambassadeur Sabine Mouthaan de cheque met maar liefst 40.331 producten! Iedereen die mee gewerkt heeft, gedoneerd heeft of gesponsord heeft, heel erg bedankt! Met elkaar als inwoners van Gemeente Zwijndrecht en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn we er voor elkaar en helpen we elkaar! Nogmaals iedereen bedankt!

Dit was dag 3 van de Winter3Daagse

Dag 3 van de Winter3Daagse is ook weer voorbij gevlogen. Vandaag te gast waren SV ConventusShantykoor De Brulboei Zwijndrecht, Sandra Vat-den Otter, Bloosje KindercoachTwirlteam Accelerando ZwijndrechtRoparunteam Sterk Staaltje en Onderwijs Museum Dordrecht. Muziek was er van Ignited, Licia van Wijngaarden, Emma, Mental Shift, Blues Willis en Lennart Daniel Arends GTR.

Meer foto’s vind je op www.winter3daagse.nl/fotos-winter3daagse-2019/

Tussenstand dag 3

De derde dag van de ATOS Winter3Daagse was een groot succes! Om 19.45 uur werd de laatste tussenstand bekend gemaakt. In totaal zijn er nu 19.056 producten ingezameld. Morgen is de laatste dag en wordt rond 11.45 uur de einduitslag bekend gemaakt!

Dit was dag 2 van de Winter3Daagse

Dag 2 van de ATOS Winter3Daagse is voorbij gevlogen! Deze dag waren te gast: HSV Zwijndrecht, Wethouder Tycho Jansen, Anytime Sport Zwijndrecht, Dansant dans- en balletschool ZwijndrechtKinderkerstevent, k’dans Zwijndrecht, Kledingbank Zwijndrecht, D66 ZwijndrechtDVS’69Stichting Jong ZwijndrechtCDA Zwijndrecht en ZZ & PC De Devel. Iedereen bedankt voor de donaties en de komst naar de ATOS Studio in Winkelcentrum Walburg.

Meer foto’s vind je op www.winter3daagse.nl/fotos-winter3daagse-2019/

Dit was dag 1 van de Winter3Daagse

Dit was dag 1 van de ATOS Winter3Daagse 2019. Dit was de dag van SOL de WatervlinderSOL Villa AmbachtKindcentrum ImpulsKindcentrum Het AkkoordKindcentrum de NotenbalkKindcentrum JulianaGBS De WegwijzerKindcentrum MargrietCardioBoxing AmbachtTheaterhuis Drechtsteden. Muziek was vandaag van Harrison Young en Dailah.

Meer foto’s vind je op www.winter3daagse.nl/fotos-winter3daagse-2019/