Uitslag Winter3Daagse 34.545 producten

Wat een uitslag van de vierde editie van de Winter3Daagse 2020. In totaal zijn er 34.545 producten opgehaald. Iedereen die ingezameld of gedoneerd heeft ontzettend bedankt. Wij zijn trots op de inwoners van Gemeente Zwijndrecht, gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Gemeente Alblasserdam en Gemeente Papendrecht. Heb je nog niet gedoneerd? Je kunt nog tot en met aanstaande woensdag 23 december nog een donatie doen via deze website.

Nachtescaperoom Winter3Daagse 2020

In de nacht van zaterdag op zondag was er tijdens de Winter3Daagse een escaperoom. ATOS- DJ Luca werd opgesloten in de huiskamer van de Winter3Daagse. Aan de hand van de rebussen die verstopt werden in de ruimte, de foto’s die aan de muur hingen en korte fragmenten die te horen waren moest Luca het nummer raden. Na de vele aanwijzingen die er waren gegeven is het Luca niet gelukt om binnen de tijd het juiste antwoord te geven. Tijdens de volgende editie van de Winter3Daagse zal er een nieuwe ronde van de escaperoom.

Voedselbank Ambacht haalt producten op

Dinsdag 15 december heeft Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht de producten opgehaald bij de scholen in de desbetreffende gemeente. De Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht is erg blij met de opgehaalde producten. Deze zullen de komende periode uitgedeeld worden aan de cliënten van de voedselbank. Hoeveel de kinderen van de scholen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben opgehaald wordt aankomend weekend bekend gemaakt.

Toermalijn doneert producten

De KBS Toermalijn in Zwijndrecht heeft dit jaar voor de eerste keer producten ingezameld voor de Winter3Daagse. De kinderen op de locaties Emmastraat en Schaepmanlaan hebben heel erg hun best gedaan om zo veel mogelijk producten in te zamelen. We zijn hun erg dankbaar voor het inzameling. Omdat de school eerder dicht ging vanwege de coronamaatregelen is ook het schoolfruit gedoneerd aan de voedselbank. Hoeveel de Toermalijn heeft opgehaald wordt vrijdag 18 december bekend gemaakt.

Huiskamer Winter3Daagse is klaar voor gebruik

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de huiskamer in de ATOS Studio. In deze huiskamer is onder meer de chequemuur te vinden. Tijdens de Winter3Daagse zullen hier de cheques opgeplakt worden van de bedragen die binnenkomen. Vrijdag en zaterdag rond de klok van 17.45 uur is er een tussenstand te horen. Zondag is rond de klok van 17.45 uur de eindstand te horen.