Na het succes van de eerste editie van de ATOS Winter3Daagse werd in 2018 de tweede editie van de ATOS Winter3Daagse georganiseerd in Winkelcentrum Walburg. Van 21 december tot en met 24 december stond ATOS Radio 72 uur in het teken van producten ophalen voor de voedselbank van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Om 16.00 uur openden burgemeester Heijkoop van Hendrik-Ido-Ambacht en toenmalig burgemeester Schrijer van Zwijndrecht de Winter3Daagse. Er kwamen organisaties, sportverenigingen en politieke partijen langs om producten in te leveren. De scholen SSBO De Steenenkamer, Kindcentrum Het Akkoord, Kindcentrum De Notenbalk, Kindcentrum De Margriet, Kindcentrum De Kim, Sol Villa Ambacht en het Rajubibos zamelden producten in.

Er kwamen vele artiesten langs tijdens de ATOS Winter3Daagse en traden op in de mobiele ATOS Studio. Dit jaar waren er voor het eerst nachtwakers. De eerste nacht waren singer-songwriters Celeste Libery, Francesco Daniel en Rob van Rij te gast. De tweede nacht werd gewaakt door Sabine Schipper, Johan Limberger en Robert Kreukniet. De laatste nacht waren er diverse wakers van ATOS RTV.

Op maandag 24 december om 15.45 uur werd de uitslag onthuld door toenmalig wethouder Jolanda de Witte van Zwijndrecht en wethouder Steven van Die van Hendrik-Ido-Ambacht. In totaal zijn er 29.458 producten opgehaald voor de voedselbank van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.