Van 18 tot en met 21 december 2020 wordt voor de vierde keer “de Winter3Daagse” georganiseerd. Na drie jaar de naam ATOS Winter3Daagse gedragen te hebben zal dit jaar de goede doelen actie onder de naam “de Winter3Daagse” verder gaan. Het is de bedoeling dat de Winter3Daagse 2020 ook dit jaar weer in Winkelcentrum Walburg plaats gaat vinden. Nieuw dit jaar is dat er naast de inzamelpunten in Zwijndrecht en Hendrik-Ido- Ambacht ook inzamelpunten in Alblasserdam en Papendrecht zullen zijn. De uitzendingen van de actie “de Winter3Daagse” zullen dit jaar worden uitgezonden op RTV Papendrecht en ATOS RTV.

De afgelopen drie jaar zijn er bijna 79.000 producten opgehaald die ten goede kwamen van de Voedselbank van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. In 2017 mochten we 9.144 producten overhandigen, in 2018 29.458 producten en tijdens de afgelopen editie konden we het aantal van 40.331 producten overhandigen aan de Voedselbank!

De komende maanden kan je alles volgen op de website van “de Winter3Daagse” over de acties die gevoerd gaan worden, producten die opgehaald gaan worden en de ontwikkelingen op het gebied van deze actie die de komende maanden zullen plaatsvinden.